Wat betekent
voor jullie?

Moderne villa

Modern en toch landelijk

Eigentijds maar toch tijdloos?

Aan de rand van de stad  hebben we deze villa gebouwd.  De droom van de bewoners is uitgekomen.

Deze prachtige vrijstaande villa heeft het eigenlijk allemaal.  Enerzijds de vele diverse en strakke details; anderzijds de prachtig vormgegeven architectonische lijnen. Een prachtig ontwerp waarbij alle wensen van de opdrachtgever zijn gerealiseerd.

Deze woning hebben we samen met de opdrachtgever in bouwteam mogen uitvoeren, dus voor de eerste schets zijn we gezamenlijk het traject gestart.  Samen op bezoek bij de architect , zodat we ook samen de details, materialen en stijl konden doornemen.

We zijn trots op het prachtige eindresultaat waarbij ons team ‘vakleu’ vakwerk heeft geleverd! Want dat doen we toch het liefst: bouw’n aan woonplezier. Met als eindresultaat die fantastische plek om te wonen!

Modern tussen het groen, strak, zwarte accenten. De uitbouw gebouwd met authentiek hout. Het overdekte terras, de verschillen in hoogte richting tuin: overal is goed over nagedacht.

Bouw’n met woonplezier, gaaf toch?

We denken graag met je mee!

Samen in gesprek over jouw woonwensen? Je kunt heel gemakkelijk een afspraak maken door ons een bericht te sturen met daarin jouw specifieke vraag. Je kunt op werkdagen natuurlijk ook gewoon even bellen. Tot snel!

Inspiratie nodig? Bekijk wat we nog meer gerealiseerd hebben!

Wij bouw’n graag aan jou woonplezier samen met onze Vakleu oet Vasse!

Stuur een bericht