Wat betekent
voor jullie?

Renoveren bij Scholte op Reimer

Bouwbedrijf Scholte op Reimer heeft inmiddels jarenlange ervaring op het gebied van renoveren en restaureren. Niet alleen bij boerderijen en Saksische woningen maar ook bij reeds bestaande woningen die een extra opknapbeurt nodig hebben.  De aanpassingen die onze ‘vakleu’ samen met de architect en opdrachtgevers vakkundig uitvoeren.

Er is altijd meer mogelijk dan je denkt door creatief te denken op bouwkundig gebied. Dus gaan we samen in gesprek: bij ons aan tafel.

 

Onze projecten

nieuwbouw woningen - vrijstaande woningen - halfvrijstaand - twee-onder-een-kap - landhuizen - verbouwen - renoveren

Van ouds iets nieuws maken

Benieuwd hoe dat ‘renoveren’ eraan toegaat? Een voorbeeld: regelmatig behouden we oude eiken gebinten. We maken ze schoon, herplaatsen ze en passen de nieuwe constructie erop aan. Het resultaat? Een sfeervol en authentiek geheel waarbij oud en modern samenkomen. Een gaaf proces waarbij het eindresultaat tijdloos is. Check de foto’s voor inspiratie.

We denken graag met je mee!

Samen in gesprek over jouw woonwensen? Je kunt heel gemakkelijk een afspraak maken door ons een bericht te sturen met daarin jouw specifieke vraag. Je kunt op werkdagen natuurlijk ook gewoon even bellen. Tot snel!

Stuur een bericht