Wat betekent
voor jullie?

Hoe wij bouw’n aan jouw woonplezier

Of het nou om realiseren, restaureren, renoveren of juist transformeren gaat. Bij Bouwbedrijf Scholte op Reimer willen we dat jij je op je plek voelt. Altijd. Eerst bij ons aan tafel… en dan in je eigen huis. Want in Vasse worden we warm van woonplezier. En dus doen we er alles aan om dat voor jou te realiseren. 

Scholte op Reimer bestaat uit een team van vakspecialisten. In Vasse noemen we dat ook wel ‘vakleu’. We staan vanaf de eerste schets tot het laatste opleverpunt voor je klaar. Kunnen je geheel ontzorgen. Denken graag mee… in het hele bouwproces.

Begrijpen

Aan tafel! Tijd om het gesprek aan te gaan. We willen al jouw woonwensen weten. Of het nou gaat om het bouwen van een nieuwe woning, verbouwen of renoveren.

Hoe beter we jou begrijpen, des te beter we over de mogelijkheden kunnen vertellen. Zo weet jij waar jij aan toe bent. Maakt het een stuk minder ‘eng’ bovendien… en vooral veel leuker!

Begeleiden

Zijn jouw wensen bij ons helder en weet jij wat je van ons kunt verwachten? Mooi. Dan kunnen we stap voor stap beginnen te bouwen. Onze bouwspecialisten gaan aan de slag, maar niet zonder jou bij alles te betrekken.

Bouwen

Vertrouwen in elkaar is de basis van bouwen aan jouw uitdaging. Onze vakleu steken de handen uit de mouwen en staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden. 

Door tussentijds de koppen bij elkaar te steken houden we elkaar scherp. Samen gaan we op weg naar dat prachtige eindresultaat. Net zolang tot jij je in je eigen huis helemaal op je plek voelt. Dát is waar wij plezier uit halen.

Onze projecten

nieuwbouw woningen - vrijstaande woningen - halfvrijstaand - twee-onder-een-kap - landhuizen - verbouwen - renoveren

We denken graag met je mee!

Samen in gesprek over jouw woonwensen? Je kunt heel gemakkelijk een afspraak maken door ons een bericht te sturen met daarin jouw specifieke vraag. Je kunt op werkdagen natuurlijk ook gewoon even bellen. Tot snel!

Stuur een bericht