Wat betekent
voor jullie?

Samen bouw'n aan woonplezier

In 1988 neemt Benno Scholte op Reimer het bedrijf van zijn schoonvader over: aannemersbedrijf Bolscher wordt Bouwbedrijf Scholte op Reimer. Vanaf die tijd werd Bouwbedrijf Scholte op Reimer een bekende naam  in Twente en omstreken. De kwaliteit en het vakmanschap staan als een huis.

De veelzijdigheid kenmerkt zich in specialisaties op het gebied van nieuwbouw, restauratie, renovatie en uitdagende projecten. Door de jaren heen hebben we in Twente – maar ook al ver daarbuiten – prachtige bouwwerken mogen realiseren! Iets waar we ontzettend dankbaar en trots op zijn!

In 2016 wordt de traditie van het familiebedrijf voortgezet: Merle Scholte op Reimer en haar partner Lex Lansink zetten het bedrijf voort.

Met een geweldig team van ca. 30 vaste en enthousiaste medewerkers, onze eigen vakleu,  hebben we dé kwaliteit in huis die nodig is om jouw woonwensen te realiseren. 

Wij bouw’n aan jouw woonplezier!

Onze werkwijze

Samen op weg naar jouw droomhuis!

Schuif je bij ons aan tafel, dan beginnen we bij het begin. Wij willen weten welk resultaat jij voor ogen hebt. Zodra we dat helder hebben, kunnen we aan de slag. We nemen je natuurlijk uitgebreid mee in het bouwproces. Want zodra alles van A tot Z duidelijk is begrijp je pas echt wat bouw’n aan woonplezier betekent.

Voor de begeleiding van het bouwproces zetten we onze beste vakleu in. Telkens weer als jij antwoorden nodig hebt, staan zij voor je klaar om je te verzekeren van een perfect eindresultaat. Daar maken we namelijk uitgebreid tijd voor. Dus heb je vragen? Stel ze dan gerust! Zo bouwen we samen jouw droomhuis. 

Begrijpen

Begeleiden

Bouwen

Vriend van Landschap Overijssel

VAKMANSCHAP OET VAS

Echte vakleu in dienst mogen hebben is iets waar we trots op zijn!  Onze vakleu komen op allerlei projecten tot hun recht maar een uiteraard werken we ook graag in onze eigen achtertuin: het Twentse en Overijsselse Landschap. Mooi is dan ook dat we al jaren vriend zijn van het Landschap van Overijssel.

We mogen mee werken aan het onderhoud van prachtige gebouwen in onze directe woon en werk omgeving. Oude boerderijen, gebinten, watermolens, koetshuizen en andere prachtige objecten, mogen restaureren en onderhouden. Een fantastische uitdaging!

Zo mogen ook wij een klein beetje helpen Twente en omstreken te behouden, mooi zoals het al is!

Wil je meer weten of benieuwd wat het Lanschap allemaal doet? Check dan:  https://landschapoverijssel.nl/

 

Een familiebedrijf met rijke geschiedenis

1931

Aannemersbedrijf Bolscher

Terug in de tijd: Frans en Mien Bolscher waren er druk mee. Ze runden naast hun gezin zowel een café als een bouwbedrijf, Aannemersbedrijf Bolscher, de voorloper van het huidige Bouwbedrijf Scholte op Reimer. Het café bestaat nog steeds!

1988

Bouwbedrijf Scholte op Reimer

In 1988 neemt Benno Scholte op Reimer het bedrijf over van zijn schoonvader en start met één werknemer, enkele machines en materialen . Benno en Willemien bouwen het bedrijf letterlijk opnieuw op: nu op de nieuwe locatie  Voortsweg 23 te Vasse!

1996

Doorgroeien

We groeien verder, inmiddels met 8 man! Tijd voor een foto, geheel in stijl!

2007

TOKIO wereldkampioenschappen metselen

Stephan Kemna uit Mander bracht ons letterlijk naar Japan, Tokio.

Een belevenis met resultaat, onze eigen destijds leerjongen, 2e van de Wereld, Europees kampioen metselen. Mega Trots!

2017

Merle officieel toegetreden

22-9-2017, het familiebedrijf gaat verder Merle treedt toe!

2017

Het familiebedrijf

Willemien, Benno, Merle en Lex, samen verder bouwen!!

Vakwerk uit Vasse!

2021

Project het Klooster te Vasse

Een spannend en groots project in eigen dorp.

We transformeren een voormalig klooster tot 11 wooneenheden. Een succes!

2022

We bouw'n graag verder!

Samen met een fantastisch team van Vakmensen om ons heen genieten we van gave projecten en nieuwe uitdagingen!

Nieuwbouw

Mensen worden blij van woonplezier. Hoe spannend is het om te fantaseren over een nieuwe woning: over je eigen woning. Zeker als je al je woonwensen gerealiseerd ziet op basis van jouw keuzes.

Jouw toekomst in jouw droomhuis. Samen met jou onderzoeken we alle woonwensen, stap voor stap kijken we samen naar de mogelijkheden. Daarom willen wij graag de trotse makers zijn van jouw nieuwe woning. De plek waar jij je thuis gaat voelen.

Daar halen wij ons plezier uit: samen werken aan het beste resultaat.

Scholte op Reimer Projecten

Bouwen, ontwikkelen, transformeren, met Scholte op Reimer Projecten bouw’n we graag verder. Bestaande plekken of panden transformeren tot duurzame objecten. We gaan graag de uitdaging aan!

Wil je meer weten of ben je benieuwd naar de actuele eigen ontwikkelingen? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Nieuwbouw, Verbouwen, Renovatie of Projecten

Wij bouw’n aan jouw woonplezier

We zijn een allround bouwbedrijf die een extra uitdaging niet uit de weg gaan. We bouwen graag dus zowel voor nieuwbouw, verbouwingen, renovatie of restauratie projecten ben je hier aan het juiste adres.  Daarnaast houden we van extra uitdagingen en transformeren we via Scholte op Reimer Projecten B.V. diverse panden of plekken.

Dus heb je een idee, groot of juist erg klein? We denken graag met je mee, de koffie staat klaar, Kom d’r in!

Keurmerken

Doorbouwen doen we graag maar niet zonder stil te staan bij onze keurmerken/partners

Scholing

Op het gebied van scholing, zijn we een erkend leerbedrijf en aangesloten bij Bouwmensen te Almelo. Lijkt de bouw je leuk of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kom langs we helpen je graag!

Woningborg

Woningborg is marktleider in het beschermen van kopers van een nieuwbouwwoning tegen een faillissement van een bouwonderneming.  Woningborg geeft uitsluitend certificaten af aan aangesloten bouwondernemingen, bouwbedrijf Scholte op Reimer Vasse is hierbij aangesloten. Deze bouwondernemingen worden o.a. financieel en technisch gescreend voordat zij zich bij Woningborg Verzekeren kunnen aansluiten. Daarnaast toetst Woningborg bouwprojecten technisch, financieel en juridisch voordat zij het certificaat afgeeft. Hierdoor worden zoveel mogelijk risico’s voorkomen voor kopers van een nieuwbouwwoning.

Landschap

We zijn trots op de omgeving waar we wonen en werken en behouden dat graag, vandaar dat we vriend zijn van het Landschap van Overijssel.

Bouwend Nederland

Bouwend Nederland, de vereniging van bouw- en infrabedrijven, is met ongeveer 4.600 aangesloten bouw- en infrabedrijven de grootste ondernemersorganisatie in de bouw.

We verbinden, ondersteunen en versterken elkaar. Want samen bouwen we aan een krachtige toekomst voor de hele sector.

We denken graag met je mee!

Samen in gesprek over jouw woonwensen? Je kunt heel gemakkelijk een afspraak maken door ons een bericht te sturen met daarin jouw specifieke vraag. Je kunt op werkdagen natuurlijk ook gewoon even bellen. Tot snel!

Onze projecten

nieuwbouw woningen - vrijstaande woningen - halfvrijstaand - twee-onder-een-kap - landhuizen - verbouwen - renoveren

Stuur een bericht