Wat betekent
voor jullie?

Verbouwen met Scholte op Reimer

Het lijkt van tevoren misschien ingewikkeld. Misschien durf je er niet eens mee te beginnen. Maar het resultaat van een verbouwde woning of boerderij kan verbluffend zijn. Door de ervaring van ons team weten we een resultaat neer te zetten waar je in eerste instantie alleen van droomde.

We gaan geen enkele verbouwing uit de weg. Wat dacht je van die karakteristieke boerderij, een sfeervolle jaren 50-woning of een ‘kleine’ verbouwing in jouw eigentijdse huis? Jouw woonplezier staat voor ons voorop. Dus ben jij tevreden? Dan zijn wij dat ook.

 

Onze projecten

nieuwbouw woningen - vrijstaande woningen - halfvrijstaand - twee-onder-een-kap - landhuizen - verbouwen - renoveren

Van A tot Z

Bouw’n… het mooiste wat er is! Modern en strak, landelijk en rustiek, pannen of juist liever een rieten dak? We bouw’n het allemaal even graag en hebben al meer dan 40 jaar ervaring in alle bouwstijlen. We denken graag met je mee voor aanvang van de bouw, maar ook tijdens de werkzaamheden. Zo werken we samen met ons team van vakmensen, of zoals we het zelf liever omschrijven: ‘vakleu’, naar een optimaal eindresultaat. We zorgen ervoor dat een huis écht een thuis wordt.

Onze keurmerken

Kwaliteit is belangrijk. Het waarborgen van die kwaliteit misschien wel belangrijker. Daarom zijn we aangesloten bij de volgende instanties.

Ook zijn we er trots op dat we een erkend leerbedrijf zijn. We hebben elk jaar leerlingen van Bouwmensen en het Ribo. Samen met onze leermeesters proberen we een zo goed mogelijk leerbedrijf te zijn, waarbij jonge mensen de kans krijgen om uit te groeien tot vakkundige timmerlui/metselaars!

Zo helpen we mee met het opleiden van de ‘vakleu’ van de toekomst. Waardevol en belangrijk!

We denken graag met je mee!

Samen in gesprek over jouw woonwensen? Je kunt heel gemakkelijk een afspraak maken door ons een bericht te sturen met daarin jouw specifieke vraag. Je kunt op werkdagen natuurlijk ook gewoon even bellen. Tot snel!

Stuur een bericht