Spiksplinternieuwe bouwprojecten bij Scholte op Reimer in Vasse

Een nieuwbouwwoning kopen is speciaal en vergt net even een andere aanpak. Waar u bij een bestaande woning gelijk ziet wat u krijgt, moet u bij een nieuwbouwwoning fantaseren. U maakt immers de keuze voor een woning op basis van impressies en illustraties die tot de verbeelding spreken. Dat is natuurlijk superspannend en hartstikke leuk.

Plan

Plan "Het Klooster" Vasse

ANNO 2019 HET WOONCOMPLEX

Anno 2019 gaan wij, Bouwbedrijf Scholte op Reimer uit Vasse, ‘Het Klooster transformeren naar in totaal 11 wooneenheden. Omdat het een karakteristiek pand betreft hebben wij besloten om de uitstraling van het gebouw zoveel mogelijk in stand te houden op enkele kleine aanpassingen. Besloten is om het wooncomplex ‘Het Klooster’ te noemen. De elf wooneenheden zullen bestaan uit:
•   1     Eindwoning

•   3     Tussenwoningen

•   7     Appartementen
De appartementen op de 1e verdieping zullen bereikbaar zijn doormiddel van een trap en lift.


Loosan

Het Loosan kavel 6 en 7 Aan rand van Reutum wordt op nieuwbouwplan het Loosan deze HALF VRIJSTAANDE woning gerealiseerd. Het Loosan betreft een nieuwbouwwijk met 19 kavels bestaande uit 3 senioren woningen, 6 half vrijstaande woningen en 10 vrijstaande woningen.

Bouwbedrijf Scholte op Reimer uit Vasse bouwt deze HALF VRIJSTAANDE woning welke op een royale kavel is gesitueerd. Deze woning is uitermate geschikt voor starters op de woningmarkt.

De woning kunt u volledig laten opleveren of als casco, ook zijn eventuele wijzigingen in de indeling op dit moment nog mogelijk. De start van de bouw zal in overleg met u plaatsvinden.