Bedrijfsinformatie
Sinds 1988 vakwerk uit Vasse.

1988, het begin, Benno Scholte op Reimer neemt dan het nog kleine aannemersbedrijf Bolscher over van zijn schoonvader. Het bedrijf verhuist en samen met een hechte groep werknemers wordt er letterlijk aan de toekomst gebouwd! 28 jaar later is Bouwbedrijf Scholte op Reimer een bekende naam geworden in Twente en omstreken. Het is uitgegroeid tot een veelzijdig bouwbedrijf, dat gespecialiseerd is nieuwbouw, restauratie, renovatie en utiliteitsbouw. In 2016 wordt de traditie van het familiebedrijf doorgezet, Merle Scholte op Reimer en haar partner Lex Lansink zullen het bedrijf samen voortzetten.

Op het gebied van particuliere nieuwbouw hebben we reeds prachtige projecten mogen realiseren. Kwaliteit, Vakmanschap en Exclusiviteit zijn steekwoorden die ons het beste omschrijven. Door onze grote flexibiliteit kunnen wij aan alle wensen van de opdrachtgever voldoen. Daarnaast staat het ‘Twentsche’ vakmanschap en vertrouwen hoog in het vaandel bij ons.

Ons bedrijf bestaat uit een team van 20 mensen. Het team bestaat uit gedreven, enthousiaste maar vooral vakbekwame werknemers. Veelal blijven ze na een stage, met begeleiding van onze leermeesters, werken. Kortom een gemengd personeelsbestand, jong en oud, iets waar we zeker trots op zijn. Onder onze personeelsleden bevinden zich metselaars, timmerlieden, stukadoors en tegelzetters. Hierdoor kan Scholte op Reimer veel zelfstandig uitvoeren en wordt er beperkt gebruik gemaakt van onderaannemers. Door de korte lijnen binnen ons bedrijf is er per project 1 vaste projectleider waardoor de communicatie soepel en duidelijk verloopt.

Onze visie
Bouwen is het mooiste dat er is.

Want een gebouw biedt zoveel meer dan een dak boven je hoofd: je creëert een omgeving waar de mensen prettig kunnen wonen, leven of werken. Een gebouw blijft. Daarom staan we bij Bouwbedrijf Scholte op Reimer voor een soepel bouwproces en een duurzaam resultaat.

Keurmerken
Bouwbedrijf Scholte op Reimer is in het bezit van de volgende keurmerken:

    - Woningborggroep
    - Woningbouwkeurmerk
    - Erkend leerbedrijf Fundeon
    - Erkend restauratie leerbedrijf stichting RIBO
    - Vriend van het Overijssels Landschap Daarnaast werken we binnen ons team met erkende en gediplomeerde leermeesters.